Hur man än vänder sig....

Apropå vattenskadan så var B uppe på vinden igår och hittar inget surt, sågspånen däruppe är torra. Det är ett mysterium! Det vi funderar på är om det på nåt sätt kunnat komma genom ytterväggen, eller vad man ska säga, snett uppifrån/utifrån på nåt sätt?

Igår begicks det en vårpremiär här, bilarna tvättades hemma på gårdsplanen! På våra breddgrader är det ett säkert vårtecken när man kan göra det! Känns dessutom väldigt bra att slippa lägga 200 spänn på nåt så tråkigt!

Idag har jag varit till Ljusdal och Delsbo på jobb. Inga stora resultat och det värsta är att det är den tiden nu. En mellantid som är riktigt jobbig. Det handlar om att försöka vänja sig och inse att nu är det bara så här, ingen idé att köra så långa sträckor för man får inte betalt, stanna hemma och gör nåt nyttigt där i stället.

Men samtidigt vill jag ju komma ut, dels för att det är roligt och dels för att jag vill tjäna pengar. Å andra sidan är det inte roligt när man inte tjänar pengar på att ge sig ut! Åter; my middle name is VÅNDA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0