Mission completed

Gårdagen bestod av byggande, monterande, sendrag, muskelvärk och en sanslös massa sågspån. Sågspån så till den milda grad att skaftet till Vickies sopskyffel gick av, av allt sopande. Håller man på och sågar med flera olika elektriska sågmaskiner i en 20 kvadratmeters etta som till hälften är fylld med möbler, så behöver man sopa för att inte vada i sågspån.Ergonomiskt så det förslår utan arbetsbänk. Ner på golvet för att såga - upp igen, sen upp på stege, håll fast med ena handen, skruvdragare i den andra = sendrag + muskelvärk.

Ska ju inte påstå att det var jag som gjorde allt det här, det var mest Bertan och Dennis. Dennis och Heli kom under några timmar på eftermiddagen och hjälpte till, vilket var det som gjorde att vi hann klart med allt under helgen. Stort tack till er!

Vid åtta på kvällen gav vi upp och gick och handlade lite take-away igen.Glodde på TV:n och gick sedan till sängs; jag uppe i loftsängen och Bertan på golvet på soffdynorna. 

Klockan på ringning även denna morgon för att hinna klart.

Och klart är det! Och bra blev det! Det blev faktiskt djävligt bra! Bilder finns på resultatet, men de tänker jag inte publicera! Inte än i alla fall, lite surprisekänsla vill jag att hon ska få, ägarinnan till köket. Enda jag skulle velat är att få se hennes min!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0