Sköna söndag!

Nu var det väääldigt länge sedan, men ikväll fick jag anledning till ett nytt inlägg på www.eatit.blogg.se. En allt-i-en-långpanna-rätt. Fast såsen för sig, förstås! Väldigt gott!

Det har varit väldigt skönt att vara hemma i helgen, har ju haft två bortahelger på raken innan den här. Har inte varit några stora händelser, vår förkylning har gjort att vi inte ens varit på promenad i solskenet. Nätterna har varit kalla med ner mot -10, men dagarna har haft sol och upp mot +4, så då har det droppat från taken och töat lite försiktigt. Betyder att snart är de nya 15 cm från i torsdags borta....

En del tid har däremot ägnats vid symaskinen, har ett litet projekt på gång till lilla barnbarnet som kommer i början av april.
Värsta är att maskinen börjar låta som ett tröskverk, den skulle nog må bra av en service och rengöring. Känns dock väldigt jobbigt att behöva släpa den till stan...

Lite tid ägnades också till att skruva upp ytterligare några gipsplattor i taket i garaget. Det blev inte så många, det är väldigt ansträngande att jobba över huvudet. Speciellt för den som både ska hålla upp och skruva, men även om man, som jag, bara behöver hålla upp plattan. Men det som är gjort är gjort! Nu är det nog faktiskt bara två taklängder kvar att gipsa, vi får se om det blir nån möjlighet i veckan som kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0