Bollnäs tur och retur m.m.

Bollnästripen gick bra. Inga 10 centimeter nysnö hade kommit i natt, lite puder bara här, söderöver ett par centimeter.

Passade på att ta med mig ett par av Peter LeMarcs skivor att njuta i ostördheten i bilen. Efter tips från en blogg jag brukar besöka, har jag investerat i en box innehållandes alla hans skivor, plus en hel del tidigare opublicerat. Tack Airam!

Nu lovar de uppemot 15 cm i kväll och natt, inget jag ser fram mot, men är väldigt glad och tacksam att det inte kom igår!

Bollnästripen gick inte bara bra åka-bil-mässigt, utan även inkomstmässigt. En riktigt bra order som absolut gjorde det värt att gå upp i ottan, äta Ipren och köra drygt 30 mil! Mer sånt åt fattiga säljare!!!!

Ruset efter den goda affären satt i fortfarande när jag kom hem, så då fortsatte jag operation "rensa hallen".

Hallen är ju vårt nästa renoveringsprojekt som ska dra igång när det börjar bli hyfsad värme utomhus. Men innan vi kommer så långt måste ju många gömmor tömmas. Som tex ansamlingen/förvaringen under trappan. Allt från mattor i sopsäckar till julsaker har förvarats där. Mattorna hamnade för ett tag sedan i den gamla soffan jag nu har i mitt arbetsrum.Ypperlig förvaring under locket!

Idag tog jag hand om julkartongerna. Ett par genomskinliga plastbackar hade inhandlats på Rusta för att ersätta de gamla papperskartongerna. Efter en viss rensning (lättare i icke-jultid) fick det hela plats i plastbackarna och kan nu förvaras i garaget i stället. Är väldigt förtjust i dessa plastbackar. Dels just att det är så lätt att se vad som finns i - ofta räcker det ju med att se en del, så kommer man ihåg vad man i övrigt packade ner - dels har de snäpplock och är stapelbara, samt att man kan välja en hjulförsedd nederst och alltså få hela stapeln lätt flyttbar!

Det är inte tomt under trappan, men väldigt mycket tommare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0