Snart farmor!

Som ofta tidigare kommer mina framsteg i köket i "skov", alltså finns ett nytt recept idag igen. Tycker i och för sig att jag gjort liknande förut, men kan inte hitta något inlägg. Men det här blev riktigt gott! LCHF-hyfsat också.

De sista nätterna har det varit lite dåligt med sömn här i huset. Vi ska ju ner till Frunkan i helgen igen och fortsätta bygga kök. Stackars Bertan är ju så funtad att hans hjärna har en elak förmåga att börja gå på högvarv när han lagt sig för att sova. Då ska den räkna ut hur olika slags jobb bäst ska utföras, och avstängningsknappen heter sömntablett. Han hittade visst knappen vid 3 i natt. Då började han snarka. Och då vaknade jag.

Och började tänka bebis.

Annars har jag i många år drömt bebis. Min egen, med Bertan, fast det kunde ju inte bli. Har i alla år på nåt sätt haft dåligt samvete för att han inte fick något biologiskt barn. Fast han visste från början att det inte gick och hade inte nåt emot det. Han har alltid hävdat - och jag tror honom - att han HAR fått barn, och inte kunde fått bättre!

Nä, den här gången var det lilla barnbarnet som var i tankarna. Fick igår veta att det kan vara så att det handlar om dagar innan lilla Ebtulin kommer till världen. Tänk om vi träffas i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0