Värmebölja

Härligt, varmt, soligt väder har vi haft nu i två dagar! Nån stund här och där har det blivit i solstolen, men mest har det (i vanlig ordning) varit jobb.

Vi har en hög med gamla stockar från huset som skulle ha kluvits för länge sen, nu håller gräset på att växa över dem. Men större delen av dem är nu klyvna och ladade. Blir bra komplement till vår björkved.

Mera mattvätt har det också blivit, julmattorna den här gången. Skönt få det gjort! Och härligt att lägga på rena mattor i jul - även fast det känns väldigt avlägset sådana här dagar!

Det har dessvärre varit dåligt intresse för min bil. Några stycken har ring och mailat, men först igår var det ett par killar här och tittade.

De åkte hem för att fundera vidare och hade dessutom någon annan bil de skulle kika på också. Ikväll ringde han igen och lämnade ett bud som är en bit under det jag tänkt. Vi ska höras i morgon igen. Ett första bud brukar ju kräva ett motbud, så jag ska försöka med det i morgon. Annars tror jag faktiskt att jag tar hans bud, skulle vara så skönt att få affären klar innan vi drar på semester. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0