Disconight

Efter gårdagens blogginlägg skedde, för oss, väldigt annorlunda och "spontangalna" saker.

På senhösten/tidiga vintern var vi på en av stadens nattklubbar och testade det de kallar 40+-kväll. I går var det dags för den månatliga 40+-kvällen och jag får då Facebook-meddelande om detta. Vi var ju inte nöjda efter det första besöket, men en gång är ju ingen gång, och allt och alla är värda en andra chans.

För dagen idag hade det utlovats regn och jämmer, så vi visste att så mycket av utomhusjobb kunde det inte bli, och tanken slog rot i mig; jag vill att vi åker in till stan ikväll och testar om 40+ kanske hade en dålig kväll när vi var där förra gången? 

Det tog en del kraft och "annat" att få maken med på noterna..... men när klockan var sådär tjugo i tio gav han med sig.....

Satte definitivt personligt rekord i går kväll på att duscha, fixa håret, klä och "mejka" mig; vi var på plats på Oscar strax före klockan 23, och då skulle vi lotsa taxin att hitta till oss och hade sen en restid på ca 25 minuter också. Bra gjort, eller hur?

Tyvärr kunde vi konstatera att det inte var mycket bättre än sist. Men, nu vet vi det. Det finns ytterligare ett par ställen i stan som kör liknande koncept. Så småningom ska jag tvinga dit maken och testa!!!

Så idag är vi ganska trötta och sega och maken får en lugn hemmakväll!!! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0