Fullmatade dagar

Golvförstörarkillarna kom som de skulle i går morse, klockan åtta sharp och stannade till prick 16. Under den tiden hann de ta upp hela golvet i tvättstugan och i köket ca en meter in från dörröppningen, från murstocken till mötande vägg,  få ut all isolering samt trossbotten. Så nu är det fritt ner till marknivå igen...

I köket la de golvspånplattor över hålet så det går att gå, lite svårt att ta drygt enmeterskliv när man ska in där.

I morgon kommer nästa gäng och ska ställa dit torkapparatur.

Idag har jag ägnat mig åt bil-make-over. Min röda trotjänare har ALDRIG, åtminstone inte sen den var ny, varit så skinande välputsad och ren som den är nu. Började kl nio i morse och var färdig kl 16...

Har tvättat utvändigt, vaxat, dammsugit, våttorkat alla ytor invändigt, skrubbat mattor, även tvättat av alla metallytor i motorrummet. Det enda som är kvar är att putsa fönstren. Det får bli i morgon.

Nu ligger den ute på Blocket, så nu finns det ingen återvändo. Måste erkänna att det är blandade känslor. Vi har varit ett par i tio år, och i de allra flesta av de åren har den tjänat mig suveränt. Det är de sista här som den har blivit en opålitlig, lynnig kärring. Det kanske är så vi blir? Nej, vill inte tro att det måste bli så, även om jag har ett par av den sorten i min närhet.

Nu handlar det om att bli riktig kompis med min nya "mate", absolut är det en man, kan rentav tycka att han är en yngling! Äldre kvinnor och unga män är ju emellanåt gångbart, hoppas att även det här blir en kärlekshistoria! För det var det med min "röda kärring" också.

Håll nu bara tummarna att hon fort hittar sig en ny ägare att vara elak mot!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0