Stressad

Stressad är bara förnamnet av hur jag känt mig idag.

Precis som i går var vi uppe tidigt och inväntade hantverkare som inte dök upp. Kvart över åtta fick jag sms om att Röda Eländet nu var åtgärdat av verkstan och klar att hämta. Hur hinna det när dagens schema var att ta emot hantverkare och visa vad och var, sen till frissan för en mycket behövlig make-over, därefter lämna hyrbilen och sedan hämta min nya Blue Bird.

Men det gick. Tack vare att hantverkarna var sena hann jag med lite jobb också. Sen iväg till frissan i stan. Förklarade mina önskningar och tankar och hon sa, då prövar vi att göra så och si, lovar inte att det funkar, men det finns nog inget annat sätt. Kändes tryggt....

Den här salongen hade massagestolar i tvättrummet, samt dämpad belysning. Ändå hade jag adrenalinpåsprut så jag själv hörde hur hjärtat slog. Inte bra. Men resultatet av det hela blev bra!

Två timmar senare iväg med hyrbilen till verkstan där jag fått löfte om att få lämna ifrån mig den. Sedan diskussion med verkstan om hur samma problem kan uppstå efter tre mils körning om det var åtgärdat rätt från början. Men man är ju helt förlorad i en sådan diskussion. För lite kunskap (även om viss finns) och mycket lite att sätta emot. Men jag behövde inget betala i alla fall. Skulle man kunna tolka som ett halvblekt samvete. 

Med hjärtat i halsgropen och ett öga på instrumentpanelen efter varningslampor, körde jag hem Röda Eländet. Det gick bra.

Vända i dörren och tillsammans med Bertan nästan ända in till stan igen för att hämta Blue Bird. Bertan fick snabbt åka hem igen eftersom rörmokaren från igår skulle komma på sena eftermiddagen.   

Självklart hann jag hem innan rörmokaren kom - en timma sen! Men nu är tvättmaskinen tillbaka på sin gamla plats i badrummet.

Killarna som skulle bryta upp golven hann göra en tredjedel av det de skulle. Sen fick de en "akututryckning" och ska återkomma i morgon...

Har en stark känsla av att det här kommer att bli en jobbig historia....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0