NY BIL!

Bilen på bilden från igår är idag min. Ska hämta den i morgon!

Långbänkar har aldrig varit nåt för mig, snarare är det nog så att jag kanske emellanåt tar för snabba beslut. Å andra sidan är det nog inte så många av alla mina snabba beslut jag egentligen ångrat. Tror jag varit bra på att lyssna på magen och kombinera hjärta och hjärna.

Efter allt strul med Röda Eländet (den är nu tillbaka på verkstan) har ju tanken på en ny bil växt sig starkare och de senaste dagarna har jag kollat runt en hel del på nätet och tänkt efter vad som är viktigast hos en ny bil.

Säkerhet, både vad gäller drift, framkomlighet och krockegenskaper fick mig att kika på Subaru. Ville ha fyrhjulsdrift, med tanke på våra vintrar här uppe; en bil som är driftsäker, skön att sitta i och ligger bra till i krocktester. Subaru har dessutom nyligen för tredje året i rad korats till det bilmärke som har de nöjdaste ägarna. Det är stort!

När jag sedan hittade en Subaru Impreza här i stan, en -09 som inte gått fullt 2000 mil, diesel och dessutom i den vackra blå färgen, så måste man ju bara titta närmare. Och provköra. Sen var jag såld! Oerhört skön att sitta i, låg som ett strykjärn på vägen, accvänlig och har farthållare som var ett av kraven. När jag dessutom fick löfte om nya dubbdäck på köpet så klarade jag inte av att åka hem och sova på saken. Det fick bli pappersskrivning.

Det känns bra i kväll. Det känns jävligt bra i kväll!!!!My blue bird!!


Kommentarer
Postat av: kim

men... men... det här inlägget är inte postat långt efter att vi pratade. Hur hann du ringa Markus och rådfråga och sedan åka och skriva?! eller hade du redan köpt den när vi pratade? Hur som GRATTIS! den är superfin och passar dig!

2011-06-13 @ 23:13:59
Postat av: Tina

Det var Röda Eländet jag ville prata med Markus om!

2011-06-14 @ 18:59:13
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0