Säg den glädje som varar...

Igår skulle jag åka och köpa lite uteblommor. När vi åker iväg tycker jag bilen känns lite konstig, rycker den inte lite? Inbillning, säger jag till mig själv. Drar på, varvar ur, drar på från lite låga varvtal på femman för att testa, och jo då, det känns nog som det ska.

Vad händer på hemvägen? Jo, det gick inte att försöka låtsas att den inte hackade och ryckte längre, och  sen började samma varningslampa lysa igen. Blir fullkomligt jävla skogstokig, arg, ledsen och besviken. Har alltså kört tre (3) mil efter verkstadsbesöket som kostade mig dryga 10 lax och felet kvartstår!!!!

Nu ska jag byta bil! Det värsta är att det röda eländet ska besiktigas i september, så innan dess är det nog ingen större idé att försöka sälja. Men jag vill ha en ny bil NU!!!!

Har funderat och tittat runt och jag ska absolut ha en fyrhjulsdriven bil. Med den backen vi har och de vintrarna som vi ju upplevt, ska man absolut ha fyrhjulsdrift. Diesel är inte heller fel. Så jag har kommit fram till att en Subaru kan vara värd att testa. De har Sveriges nöjdaste ägare i gjorda tester, bra krocktester och bra andrahandsvärde. Inte kanske den billigaste i inköp, men en sån har jag ju nu....

Vill/kan inte köpa en sprillans ny, men hittade en här i stan som jag ska kika på i morgon, och guess what; min favoritfärg:Köper självklart inte bil efter färg, men visst är det en helt underbart vacker färg?????!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0