Rearöj

Redan i helgen hade jag planerat att idag göra en raid bland de omtalade reorna, och så blev det. Ett nöje dessutom att få ge sig ut med Blue Bird igen!!!

Tidningarna har ju pratat om att det i år är en riktigt bra rea, med mycket vår-och sommarkläder, och det stämde tyckte jag. Framför allt tyckte jag HM hade ett riktigt bra utbud. Därifrån bar jag med mig en tröja som kanske kommer att göra sig bäst på höstkanten, samt ett par jogging/mysbyxor. Det hade definitivt gått att fynda mer där, mycket att välja på och låga priser.

Överraskningen under dagens vandring var Monki. Har inte varit inne i den butiken förut, men kommer absolut att gå tillbaka. Småsnålheten slog till, dvs hittade saker jag tyckte om, men inser att jag inte kommer att få så stor användning av just de plaggen.

På Din Sko hittade jag sandalerna jag behövde - rea och clubrabatt = under halva priset.

Två varor köpte jag till ordinarie priser: en bikinibehå för att ersätta en trasig dito, samt en blus i samma blå färg som min bil, måste ju matcha upp!!!

Men allt detta; 3 överdelar, en behå, ett par skor och ett par mjukisar för tillsammans 575 riksdaler! Valuta för  pengarna tycker jag! Skornas ordinariepris var 499:-  .......

Hade tänkt, men glömt, att visa hur min hår-makeover blev. Det kapades ju 20-30 cm på längden och färgen ljusades upp betydligt.

Hade en hel del våndor inför och under klippningen, men är faktiskt riktigt nöjd!


Kommentarer
Postat av: diana

Que guapa! Så härligt att fynda och att klippa håret är ju helt underbart :)

P.S. Spegelramen är också väldigt fin.

2011-06-21 @ 14:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0