Midsommardagar

Igår kväll fick vi en mycket trevlig överraskning; Kim och Markus kommer upp till oss i stugan i morgon! Det var länge sen vi sågs, så det ska blir jättehärligt att få fira midsommar med dem!

Vi kom upp hit till stugan i eftermiddags och ägnade flera timmar åt gräsklippning och annan röjning av gräs på oönskade ställen, sanslöst att det hinner växa så på bara 2,5 vecka! När vi kom såg det ut som om ingen skulle ha varit här alls under våren, helt igenväxt!

När det är så högt får man klippa i omgångar, så det blir nog en sväng i morgon också.

Lagom till bastun var varm hade det klarnat upp så vi fick en perfekt kväll där med en solbelyst sjö utanför fönstret, det är lika underbart varje gång att titta på! Självklart blev det bad också, den här gången blev det inget snabbdopp på det grunda utan vi gick ändå ut till ordinarie badstället och låg och plaskade. Gissar på att det nog kan vara 16-17 grader, ska hänga ut badtermometern i morgon.

Eftersom det är en så fin kväll och dessutom var sommarsolståndet i går - har ju inte hunnit vända till idag - ska jag försöka ta lite bilder på den ljusa natten. Här i Umeå går solen ner 22.59 i kväll. Här hos oss blir det lite tidigare eftersom vi har lite berg och skog runt oss som "tjuvar" solen lite i förtid. Här ett par bilder tagna 22.15 i kväll:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0