Hyfsat nice

Ja, så är det kväll nummer tre här i stugan. Om en stund är det dags för det vanliga kvällsnöjet; bastu.

Vi upptäckte ju förra sommaren att det behövdes ett bastuaggregat med mer kräm i strandbastun och i går blev ett sådant installerat där nere. Kan säga att det blev en stor skillnad! Hett som en dag i lä i julivärmebölja! Dubbelt härligt att sitta där ner vid strandkanten och svettas och samtidigt ha sjöutsikten i panoramafönster framför sig!

Nån värmebölja har vi ju inte här tyvärr. Inte dåligt väder heller, men växlande molnighet, nånstans 17 - 18 grader, men dessvärre väldigt blåsigt. Blåsten gör ju att det känns kallare än det är.

Samtidigt är det kanske rätt väder för det som behöver göras här. För min del har det handlat väldigt mycket om att krypa på alla fyra och klippa ner häckväxter. Inget roligt arbete, men nödvändigt. Det är ju sorkår (för andra året) och de har gnagt barken av varenda växt vi har här. Som tur är har vi tåliga växter, så de skjuter nytt från rötterna, men det gamla avätna behöver klippas ner.

Hur som helst är det sköna dagar. Enda smolken är de grusade planerna för nästa veckas jobb. De ställdes ju på huvudet i och med att bilen pajade.

Försöker skjuta det ifrån mig, men det är inte så lätt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0