Njuuuuter!

Vet att semestern snart är slut, men jobbar stenhårt på att inte dra igång tankeveven och tänka jobb och allt annat som blir aktuellt nästa vecka. Försöker verkligen att njuta nuet och lyckas hyfsat, faktiskt.

Det underbara vädret hjälper självklart till. I går hade vi härligt väder, idag har vi haft  bättre. Soligt och varmt redan från morgonen. Såg ut att dyka upp lite stackmoln mitt på dagen, men de valde att krympa ihop och lämna oss.

Visat solen framsidan från solstolen tills det blev för varmt, sedan ner på bryggan och visade solen baksidan (fläktar mer där).

Tog sedan lien igen och röjde lite mer vass och andra vattenväxter i sjön - trevligt göra när det är 23 grader i vattnet!

Det är sådana här dagar det absolut behövs tre bikinis för att kunna få på sig en torr efter badet! Underbart!

De här sista dagarna har vi kommit fram till att vi ska frossa i bastubadande också. I kväll drog grannarna ut med båten och eftersom de tycker att de måste gå alldeles utanför vår bastu när de ska in och ut, så blir det näckning för dem! De kan välja fritt om de vill titta eller inte - eller gå en annan väg.... men vi ska inte moona, tror jag....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0