Framtidsfunderingar

Vet inte om det är allmängiltigt för alla, men nånstans ett tag efter 40-årsstrecket började vi båda två ägna oss en hel del åt funderingar över hur vi ville ha det i framtiden.

Fram tills dess hade livet bara fått flyta på; jobb, barn och allt det vardagliga som skulle funka.

Kanske var det så, att när barnen hade kommit upp i tonåren och man började förstå att det skulle komma ett liv där man inte var förälder 24 timmar om dygnet, så börjar det också vara dags att fundera över hur vi ville att det skulle se ut.

Vi kom ju fram till att vi ville hoppa av jobbkarriärkarusellen och gjorde så, om en vecka är det fem år sedan, och flyttade norröver.

Sen dess har vi insett att vi blir allt äldre. OK, jag vet att vi inte är åttioåringar än, men insikten har ju kommit att vi inte för all framtid kommer att ha kraft att underhålla två fastigheter. Som det är just nu är det underhåll och behov av upprustning av stugan/stugorna här uppe i Västerbotten, samt totalrenovering av huset hemma i Sundsvall.

Så småningom kommer vi att bli tvungna att välja vilken av fastigheterna vi vill behålla, vi kommer inte att orka med båda.

Funderingarna svänger fram och tillbaka. I höstas hade vi nog kommit fram till att i framtiden sälja stugan här och bo kvar hemma i Sundsvall. Nu är nog tankarna mer att behålla stugan här, med sitt fantastiska läge vid sjön, och sälja huset hemma. Köpa en lägenhet nånstans att bo i under vintern och bo här under sommarhalvåret. 

Det är en stor frihet och ynnest att ha det så bra att man har möjlighet att välja på två underbara boenden. Det bästa av allt är att vi inte behöver ta något beslut än på flera år! Eftersom jag är skrockfull säger jag; ta i trä!!!!!

Under tiden kommer vi att fortsätta att upprusta båda fastigheterna som om båda ska behållas, så får vi se! Säkert kommer vi att ändra oss fler gånger! Kanske blir det en tredje variant som vi inte kommit på ännu?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0