Semester, sol och småångest....

I kväll känner jag mig lite splittrad...eller nåt? Har funderat en lång stund på vad vi gjorde igår, men kan inte riktigt komma ihåg det... vet att kära svägerskan tittade förbi just som vi hade ätit lunch och att vi grillade och åt ute, men vad som hände däremellan kommer jag faktiskt inte exakt ihåg??!!!

Det blir ju så, dagarna flyter ihop, den ena dan är den andra ganska lik och det är gott så. En skön, avkopplande lunk!

Däremot känner jag mig än så länge ganska klar över vad vi gjort idag; har smetat grundolja på nya altanräcket (just det, vi fixade borrdekorationen på räcket igår!), sedan solat ett tag. När jag började bli rastlös och badsugen tog jag lien och gick och slog lite vass i sjön, sen måste man ju så klart bada!

Sen blev det lite mer sola, sedan bad igen (eller var det efter lunch?)

Hursomhelst, sen blev det lite mer sola på bryggan, sen blev det en öl på bryggan, sen grillade vi och sen bastade vi, självklart med bad!

Det som splittrade mig lite och som hänger kvar var ett jobbsamtal mitt på dan. Verkligheten nafsar mig i hasorna... snart är det slut på en eftermiddagsöl i solen på bryggan... och att ha sjön och badet 15 meter från solstolen när man blir lite svettig och varm.... bastukvällar....usch och fy!

Nej, inte tänka så, utan njuta, njuta och njuta av den semestertid som är kvar!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0