Underbart är kort!

Så är då världen tom och blek igen. Tyst och öde. Ebba och hennes föräldrar har åkt hem till sitt.

MEN! Vi är så himla glada att de ville komma hit, att vi fick rå om dem i en vecka. Att vi fick bekanta oss ordentligt med denna lilla underbara rosenknopp och pussa, gulla, bära, prata och bara titta på och allmänt njuta av henne!  

Framför allt är vi så väldigt stolta och hedrade över att vi fick bli de första de vågade överlåta ansvaret att vara barnvakter till Ebba! Det känns STORT!

Här i mammas knä:Undrar vad det är för konstigt farmor pekar på mig med?????

Ett projekt som fått stå tillbaka en aning under Ebba-dagarna är altanbygget. I går blev dock själva golvet och trappstegen klara. Det blir så himla bra! En liten Väsby-flashback blir det med den nya varianten av trappa ner från altanen. Förut var det en liten trappa i ena ändan, nu blir det ett trappsteg längs med hela altanen, samt ytterligare ett längs med halva, där marken faller undan såpass att det behövs ytterligare ett steg.

Staket ska sedan upp på kortändarna och såklart ska det målas....gissar att det blir mitt jobb.Vi hade också tänkt åka hemöver idag för att klippa gräset som säkert är halvmeterlångt, men väderprognosen lovade regn över södra Norrland idag, så vi skjuter upp det till i morgon. Nu i kväll ser vi hur molnen tjockar på sig söderifrån och hoppas vi hinner basta och ta ett dopp innan regnet är här. Måste ändå säga att jag gillar när regnen kommer under natten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0