Ebba!

I går morse, strax före åtta kom familjen Sandberg/Hulkkonen äntligen. Vi hade ställt klockan på sju för att vara säkra på att vara vakna, men jag var uppe redan halv sju.

De hade åkt hemifrån halv tolv på natten, och såklart fanns en rejäl oro för diverse faror som lurar under en så lång resa vid den tiden på dygnet; vilt på vägen, tröttehet vid ratten. Men de kom helskinnade fram.

Så härligt att dem här! Så härligt att veta att de ska stanna ett antal dagar. Hur många det blir är inte sagt, det visar sig. Vi är glada för varje dag vi får.

Och så Ebba! Så helt underbart att få träffa henne igen, att få hålla henne, att få se henne le! Det händer ju så mycket så fort under det här första året och fortast går det i början.

Nu ler hon med hela ansiktet, jollrar och är så mycket mer medveten om världen.

En helt ljuvlig liten människa är det, och jag försöker tjuva henne så mycket jag bara kan. Det gäller ju att utnyttja de här dagarna, det kommer ju att dröja till nästa gång dessvärre.Vi har ju haft en helt fantastisk första vecka på semestern, underbart väder och temperaturer på upp till +28 på dagarna. Ikväll har det känts att det är annat väder på gång, inte den ljumna kväll som vi blivit bortskämda med. Förmodligen återgång till mer normal svensk sommar, det ska väl gå att stå ut med, det också.

Oavsett väder, ser jag SÅÅÅÅ mycket fram mot fler dagar med Ebba och hennes föräldrar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0