The bitch is back...

Igår ringde killen som köpte min röda ragata att berättade att jag skickat in fel papper angående ägarbyte. Enligt Transportstyrelsen skulle det ha skickats ut nytt registreringsbevis 2006, och det var det nya som skulle använts, men hos mig fanns bara det ursprungliga. Och det dög inte för myndigheten.

Så trots att det kommer att stå exakt samma uppgifter på det nya, som jag blev tvungen att beställa till en kostnad av 50 kronor, så kunde de inte godkänna det redan inskickade. Byråkrati in absurdum. Så bilen är fortfarande min. Kommer nog att vara så i närmare en vecka till.....

Katterna låg inomhus och sov så gott när Bertan var och tittade till dem på förmiddagen. En död råtta på trädgårdsgången vittnade om deras aktiviteter i går.

Nu i eftermiddags var vi och utfodrade och släppte ut dem igen, så förmodligen blir det samma visa i kväll igen. Det är ju bara så att kväll och natt är katters bästa tid. På dagen ligger de gärna inne och sover.

Badpremiär har det blivit idag. Varmt och skönt väder har det varit och årets första dopp utan föregående bastu har det blivit! Även utan bastuvärme i kroppen riktigt skön badtemperatur!

Kommentarer
Postat av: diana

Tack för dina kloka ord! Har idag tagit första steget till att förverkliga drömmen och bokat flygbiljetter till Sydamerika. Blir ett äventyr på 3,5-4 månader :)

Hoppas allt snart löser sig med den röda ragatan.

Många kramar!

2011-07-06 @ 18:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0