Nice surprise!

Förutom disastret med gräsklipparbrummen igår, kunde vi konstatera att blåsapparaten som ska torka upp vår vattenskada, hade värmt upp huset å det värsta. Vi hade 28 grader nere och 32 uppe. Alla dörrar och fönster öppnades på vid gavel och när vi la oss var vi nere på hyfsade 24 grader.

När vi vaknade hade temperaturen stigit igen, så vi lär få det hett om öronen när semestern är slut!

Nya tag togs med handjagaren på förmiddagen och sedan åkte vi norröver.

Gjorde ett stopp i Västernorrlands Shoppingtempel Birsta för att handla snus och lite matvaror på Willys. Bertan hade berättat att de av någon outgrundlig anledning hade öppnat en skoavdelning i denna annars utpräglade matbutik. Eftersom den låg direkt innanför ingången gick det ju inte att missa den. Såklart (vid den här tiden) var det ju viss rea. Sånt GÅR inte att springa förbi. Måste säga att jag blev positivt överraskad. Hade tagit för givet att där bara skulle finnas skor i konstläder (plast), men där fanns en hel del i genomgående skinn!

Såklart hittade jag några som jag kommer få användning för; ett par sommarsandaler som nog var precis vad jag letade efter tidigare i somras, men då tog vad som fanns på skoaffären:Liten kilklack, precis vad jag ville ha!

Och då dessa som kommer bli bra på sensommaren/tidiga hösten:199:- respektive 99:-, tycker jag är helt överkomliga priser för skinnskor!

Nu sägs det att vi ska få regn efter denna soliga dag. Blir det så, blir det en sväng in till Umeå och jakt på bikinis och sommarklänningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0