Kvalitetstid

Vi är ju bastufreakar så det räcker och blir över, så de senaste kvällarna, samt de som är kvar, har vi bestämt att det blir bastu varje kväll.

Med det väder som vi dessutom har haft hela veckan, faktiskt hela semestern, kan man ju inte heller låta bli att basta när kvällen kommer.

Dels för att man är rejält i behov av rengöring och dels för att det är en dubbel njutning att sitta där och svettas och samtidigt titta ut över solblänket i sjön, sen gå ut och bada när man känner att man inte orkar mer värme. Efteråt få sitta där på den lilla altanen och dricka en kall öl. LJUVLIGT!!!!

Dessvärre är det ju så att det märks tydligt redan att kvällarna blir mörkare och mörkare. När vi kom hit för fyra veckor sedan blev det inte mörkt överhuvudtaget. Nu blir det det. Ändå vet jag att vi fortfarande har det mycket ljusare än söderöver - än så länge.

Ikväll hade vi en väldigt vacker rosaorange himmel, när vi satt på lilla bastualtanen. Hämtade kameran när dusch och sånt var avklarat och då hade klockan hunnit bli tjugo i elva. Så här såg det ut då:Har väl inte den bästa kameran att fång det hela, den bleker färgerna lite, men ändå! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0