Utkastat

Fredagkvällen innebar mer väntande på resande folk; Kim och Markus är ju utkastade från sin lägenhet medan renovering av badrummet pågår. Under tiden bor de i Markus systers lägenhet medan hon får bo hos pojkvännen. Dock har de lovat henne tillgång till sitt hem under helgerna, så den här helgen har dom varit här. Vi är ju inte precis bortskämda med att få träffa dom två helger i sträck, så vi är väldigt nöjda! Lite obehagligt var det idag när de skulle åka hem igen, och det rapporterades om glashala vägar söderut, men det gick bra för dom!

Kast har det även varit i temperatur den gångna helgen; på fredagkvällen innan sängdags, hade temperaturen sjunkit till -23,5, större delen av lördagen låg den på -20, för att under kvällen stiga. Under dagen idag, söndag, har den stigit till som mest +0,2 samt att det faktiskt regnade en stund på eftermiddagen!  

Operation kasta ut julen har pågått under helgen. Julmattorna åkte redan i fredags i samband med dammsugning och golvtvätt, pyntet åkte i går och, stjärnor, stakar och ljuslyktor åkte i dag. Måste säga att det blir betydligt kallare när allt det röda, varma försvinner. Försöker tänka att det betyder att våren närmar sig, men det är svårt att tro på sig själv.... framför allt när det kom en dryg decimeter snö i natt som man jobbat hårt för att få undan i dag. Men man ser ju i och för sig att det blir lite ljusare för var dag.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0