Hår!!!????

För ungefär tredje gången de senaste 15 åren, har jag sen några månader tillbaka hårkris. Vill inte kalla det ålderskris, men det är ändå relaterat till åldern.

Åren innan jag skulle fylla 40 var första gången. Även då hade jag långt hår, strax nedanför mitten på ryggen. Tyckte att så långt hår kan man ju inte ha när man snart ska fylla 40. Men det fick hänga med några år till, sen åkte det. En bit av det till att börja med, sen blev det riktigt snaggat.

Gillade inte det heller, så det fick växa ut en bit igen, axellängd, där fick det hålla sig några år - lagom städat....

I slutet på 40-åren fick det börja växa på längden igen, för att åter kapas för några år sen. Till detta:Klipptes om till samma en gång, sen fick det växa igen.Så nu är jag åter där, håret nere på mitten av ryggen och våndan över att så här kan man väl för faan inte se ut i min ålder?????Oj, röd tröja på båda bilderna!!?? Hur som helst, det har pågått en vild jakt på nätet efter nån lämplig kort frisyr, passande damer i min ålder, men ändå inte tantig.  Inte lätt, kan jag säga! OK, busiga frisyrer finns det gott om. Men det ska ju vara en frisyr som funkar i vardagen. Ingen normal människa har möjlighet att stå i en timma och fixa sig på morgonen, inte behöva se nåt speciellt på hela dan, och dessutom vara säker på att inte utsättas för nån liten blåst på hela dan!Annars kan jag tänka mig nåt åt det hållet! Lite lagom tufft, busigt och MYSTISKT! Kan konstatera att våndan lär hänga i

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0