Hemkommen

Hade trott att jag skulle hunnit med något inlägg här under Formexdagarna, men så blev det inte. Intensiva och långa dagar och dessutom tillika kvällar har inte gett så mycket utrymme åt sådant.

Många trevliga, sköna, mysiga kvällar har det varit, tex torsdagen när Bertan kom ner och vi åt grekisk take-away alla tre, snackade skit och bara mådde, fredagkvällen när Vickie hade lagat god mat när jag kom hem och vi hade en riktig mys- och snackkväll, lördagen när Vickie var ute på sitt och Dennis och Heli hämtade mig efter mässan och vi fick några timmar tillsammans. Söndagkvällen hade Vickie åter fixat mat; en hel liten tapasbuffé och det blev mera snack. Otroligt mysiga och värdefulla dagar!Arbetsmässigt var det också både givande och lärorikt. Börjar få betalt för mina resor genom kunder som nöjer sig med att bara titta på mässan för att sedan beställa av mig när jag kommer! Det är stort!

Men hur trevligt det än har varit, så är det väldigt skönt att vara hemma igen! Tror att Vickie uppskattar att få tillbaka sin lägenhet också! Enda smolken är att Bertan drog iväg i morse och inte kommer hem förrän på onsdag, känns pyrt....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0