Skåp....

Skulle ha påbörjat lackning av golvet i mitt arbetsrum under helgen, men ingen av oss mår riktigt bra så vi bestämde att det får vänta till nästa helg. Dessutom kommer Kim o Markus i kväll nån gång och det är bra att då kunna ställa undan saker i det rummet, vilket ju inte går att göra på ett nylackat golv.

Rummet börjar som sagt bli färdigt, golvet ska lackas och lister och foder ska målas och sättas upp, sen är det bara att flytta in igen. Men det slog mig att jag måste ju ha ett passande skåp därinne! Vill ju inte släpa tillbaka den fula garderoben igen! Eftersom jag inte alls har tänkt på det tidigare, så vet jag inte riktig vad jag vill ha och behöver, så risken är stor att garderoben MÅSTE med tillbaka...

Vill ju inte heller stressköpa nånting som jag ångrar heller. Nej, det får nog värka fram, då blir det bäst! Får försöka åka runt bland stans antik/loppisbutiker och se om jag kan hitta nåt passande, eller åtminstone få lite inspiration!

Stort Antikt skåp 1800 tal

Det här skåpet är jag lite sugen på, självklart ska det i så fall målas om, vitt. Här skulle jag få plats med pärmar och annat arbetsmaterial, men vet inte om det blir för "tungt" och klumpigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0