På plats

Idag hade vi brandskyddsinspektören på morgonvisit, vilket betydde att man inte får elda innan han kommer. Väldigt passande då med en morgon med plusgrader på utsidan och därmed inte så kallt på insidan heller. Inspektionen gick galant, båda eldstäderna godkända och även tillhörande rökkanaler.

När det var avklarat åkte vi till vår lokala antikhandel och hämtade skänken och skrivbordsstolen jag tingade på tidigare i veckan. Båda har nu intagit sin plats i mitt arbetsrum:Tanken var att måla stolen vit, men jag vet inte.... kanske den får förbli brun och skavd av användning?

Pigtittaren har tidigare stått i pigkammaren (tyckte det var rätt rum) men tycker den kommer mer till sin rätt här. Dessutom är ju även mitt arbetsrum en pigkammare.... eller hur?

I morgon ska det upp gardiner och skänken ska fyllas med pärmar och annat arbetsrelaterat. In ska även ett bord som nu står ute i lagårn och som följde med huset när vi köpte det, får se vad jag orkar i morgon. Trött som bara den fortfarande! Åldern????

Kommentarer
Postat av: vickie

ha kvar den brun. det ser ut att bryta av fint mot allt det vita! det e en fin brun färg dessutom :)

2011-01-30 @ 11:40:18
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0