My middlename is Vånda

"Våndor" är ett ord jag ofta använder, har jag insett. Kanske för att det är just så. Kanske har jag umgåtts för länge med en Våg och blivit smittad av hans "å ena sidan men å andra sidan", eller så har jag måhända bara blivit klokare med åren och tar inte alla beslut på stående fot. Även om jag fortfarande kan vara alltför snabb....

Dagens våndor har dels bestått i beslutsångest angående att åka ner till storstan i morgon som var bestämt, eller låta bli. Det hade inte annonserats något snöfall till idag, men snöat har det gjort sen tidiga morgonen. En dryg decimeter har det blivit hittills och det snöar fortfarande. Har ju mina "våndor" över skåp till mitt arbetsrum och passade idag på att åka in till stan och titta i de antikbutiker som finns där.

Upptäckte att trots att det inte kommit några stora mängder snö, så var det glashalt på E:4an, snörök och oplogat. Väl hemkommen har vi detaljstuderat såväl SMHI som YR och TV4 och deras väderprognoser. De är tyvärr samstämmiga. Från i natt förstärks snöfallet, håller i sig hela dan och förvärras på eftermiddagen, i kombination med hårda vindar. Alltså ganska idiotiskt att ge sig iväg på en 40-milaresa.

Men det känns skit, vi hade sett fram mot att åka ner och hälsa på Vickie som vi inte sett på länge. Dessutom få se Dennis och Helis nya lägenhet. Vi har kokat gröt att ta med, packat borrmaskin och allt annat de beställt. Men det känns fel att ge sig ut i sånt väder när det inte är ett måste. Slutgiltiga beslutet tas i morgon när vi ser hur det ser ut.

Den andra våndan - skåp - är ju av betydligt trevligare slag egentligen. Blev ju förtjust i skåpet jag visade häromdagen och i dag har jag som sagt kikat runt i stan. Där fanns dels två skåp av samma slag, men ganska grällt målade, det ena något dyrare och det andra samma pris som "mitt". Dock verkade båda vara i bättre skick och måla om behövs göras oavsett vilket jag väljer. MEN, det fanns ett underbart skåp med orginalmålning kvar och där hamnade ju då priset betydligt mycket högre. Men det skulle definitivt kunna klassas som en investering! Tror jag....

Vånda.................!!!!!!!!!! That's me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0