Möblar!

Håller på och manglar med min nya mangel (speciellt ny är den ju inte, men ny här). Inte lätt att få vridna tygstycken raka, kan jag säga. Det finns ju inte ett tygstycke, oavsett om det är ett klädesplagg eller lakan, som inte är lite snedskurna över trådarna och det alltså blir snett. Men det blir platt, väldigt mycket plattare!

Var in till stan och min naprapat på förmiddagen och på hemvägen tittade jag in till vår lokala antikhandel, för att se om han hade fått in något skåp som kan funka i mitt arbetsrum. Och tänka sig att det hade han! En skänk som för ganska länge sedan blivit ommålad vit och därmed naturligt "shabby". Lite högre variant, sådär 1,30 kanske, med två lådor upptill och skåp under, knappt en meter bred. Den gamla skrivbordsstolen som jag tittat på förut fanns kvar, så på fredag åker vi och hämtar det hela!

Bertan hade flyttat in mitt skrivbord under helgen i mitt nu klara arbetsrum, men det är ju allt som finns här, förutom soffan som kom in förra helgen. Så det blir härligt att få in skänken och slippa flytta tillbaka den fula garderoben. Härligt också att slippa måla och fixa, bara torka av och ta i bruk! Stolen däremot måste målas, men det får tas när det blir möjlighet!

Efter skänken får jag ta det pö om pö med inredningen, och se vad rummet vill ha, och vad som behövs. Väldigt roligt är det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0