Mer möbler på plats

Ända sedan före jul har jag nån eller några dagar i veckan mått skrutt. Varje gång har jag trott att nu blir jag förkyld eller liknande, men inte. Under mässan klarade jag mig bra, förmodligen pga adrenalinpåsprut. Tidigare i veckan kände jag mig sänkt och trodde att det var tröttheten efter mässan som hann ikapp mig, men i går kunde det knappast vara det längre, men jag var totalsänkt; matt, trött, feber/sjukdomskänsla i kroppen, hela dan totalförstörd. I dag bättre, men inte bra. Blir tokig på det här!

Inflyttningen i mitt nygamla arbetsrum har fortsatt idag, gardiner har kommit upp, bord och stolar på plats. Kanske blir ändrad plats för dom, men så här ser det ut nu:

Ska leta fram nån matta, lite tavlor ska upp på väggarna, kanske nån större växt placeras nånstans också, det får komma allteftersom, nu är grunden lagd.

Ett klaffbord som följde med huset hamnade här först, men det kändes för stort och fick byta plats med det här vita bordet som vi haft i köket. Det var riktigt "shabby" efter att ha stått ute i lillstugan i massa år:Det är nån turkosblå färg på ovansidan och nån turkosgrön färg på benen. När sommaren kommer ska det skrapas och målas, men fram till dess får det nog stå kvar i köket som avlastningsyta vid vedspisen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0