Lite shopping och annat nödvändigt

Idag har jag varit en sväng till stan under förmiddagen. Dels hade jag en tid bokad hos naprapaten för mitt högerben som gör ont när det ska flyttas framåt (som jag misstänkte beror det på att jag är sned i kroppen, bäckenet roterat, som dom säger), blir nytt besök och 500 spänn till nästa vecka...

Var också in till Guldfynd och efterlyste åter min ring som jag lämnade in i början på december för reparation. Ringde dom förra veckan och frågade efter varför jag inte ens fått nåt kostnadsförslag, som utlovat, och dom lovade återkomma - vilket dom inte gjort. Nu blev det mer fart, efter en timma ringde dom upp och lovade mig ringen i nästa vecka.

En sväng i klädbutikerna blev det också, orkade inte med så många, men reorna gav inget. Det blev en praktisk svart top som kommer att funka under mässdagarna och så denna glesstickade i glansigt garn, som kan bli riktigt snygg med en svart top under:


Bild från Kappahl

Dessutom inhandlades på annan butik nödvändigtontinköp som pärmar och register inför nya bokföringsåret.

Eftermiddagen ägnades åt ringande, även denna dag. Blir nog så även i morgon och måndag, tisdag. Och målande av lister så klart!

Nu sitter jag och räknar minuterna i princip. Kära maken är på väg hem efter fyra dagar på konferens, ska bli så skönt att få hem honom igen! Vi får några dar tillsammans innan det är min tur att dra iväg, när jag sen kommer hem har han åkt iväg på jobb några dar, så där blir en vecka med no see. Men så är det ibland.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0