Karl-Johan och jag

Det börjar ju dra ihop sig till Formexmässa och jag har idag, precis som förra veckan, suttit och ringt kunder inför den. Det roliga med det är att jag känner att jag börjar få betalt för alla mil och besök, nu i form av "vi-känner-varann-snacket", dvs vi har blivit lite kompisar. Steg två i det brukar vara att man säljer mer. Ser fram mot det!

Mitt arbetsrum är ju numera klart, sånär som på att elektrikern ska montera alla dosor och koppla in elen. Han skulle varit här i lördags, men fick förhinder. Nuvarande bud är helgen som kommer. Vore väldigt trevligt att komma hem från mässan och allt är färdigt för inflyttning!

Den gamla Karl-Johanssoffan som jag fick till skänks efter en mässa för några år sen, flyttades in i rummet i går, med Markus bärhjälp (tunga saker). Den har stått kallt och fuktigt i garaget sen vi hämtade den hos min far i höstas, så det var bra att få in den. Den gör sig så himla bra i rummet:Alla lister är målade och uppsatta, lite finputseri är det kvar, men bara Gnistan har fixat kontakterna så är det faktiskt KLART!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0