Färg, hår och tåg

Igår blev en ny burk med grundfärg inköpt, håret klippt (inte gjort sen försommaren), listerna målade första svängen med slutfärg och beslut taget angående var jag ska vara under mässan.

Beträffande håret blev det ingen ny revolutionerande frisyr, det blev en rejäl toppning bara. Rådfrågade frissan om vad hon tyckte angående kort kontra långt hår på damer i min ålder och trots att hon bara var 24 så tyckte hon att det inte alls var nåt fel på långt hår i min ålder. Blev riktigt förvånad, faktiskt. Hon hade dessutom åsikten att många gånger såg vi tanter äldre ut när vi klippte av ett långt hår, än innan. Trevlig tjej, det där!

Beträffande mässan är det nu bestämt att jag står varannan dag hos mina två huvuduppdragsgivare. Helst skulle man klonat sig och stått heltid hos båda. Verkar som båda har en hel del nytt spännande på gång, så jag tror det här var bästa lösningen, man vill ju stå på god fot med båda....

Med tanke på det lynniga och stundom nederbördsrika vädret tog jag i kväll  beslutet att ta tåget ner till storstan nästa vecka i stället för bilen. Visst har även tågen strulat, men känns ändå tryggare än bilen. Gillar att åka tåg också, avkopplande och behagligt och trevligt att bara sitta där och vara, läsa eller titta ut och förlora sig i tanken... Går allt som det ska, kan nog lister och foder spikas upp i mitt arbetsrum i helgen, för nu är den första omgången färdigmålad och den andra är grundmålad. Betyder att jag bör kunna stryka dom för tredje och sista gången på fredag! Sen är faktiskt rummet klart för inflyttning!!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0