Rosafärgade morgnar

Usch, det har snöat hela dan, har landat ytterligare ett par decimeter och det snöar fortfarande. Känns oerhört onödigt. Alla vallar och uppskottade/plogade högar vi har, är så stora att inte ens traktorskopan når upp längre, det finns ingenstans att göra av snön som kommer längre!

I går var jag i Bollnäs över dagen. Har en kund där som jag fått tumme med och ett par till under bearbetning. Kunden med tumme såg till att jag får mat på bordet några dar! Väldigt trevligt.

Har länge letat efter en ny morgonrock, den gamla börjar vara sorgligt luggsliten. Bokstavligt alltså, frotteluggen är nersliten på de ytor som får mest belastning. Vill ha en morgonrock just i frotte, men har konstaterat att det som finns oftast är i fleece eller velour. Finns de i frotte så är de vita. Vit morgonrock funkar inte när man ska tända i spisen det första man gör på morgonen. Man kommer alltid åt nånstans och det sätter sina spår...

Hade för min inre syn sett en i nån mörkt rosa färg, alternativt ljust vinröd, och så springer jag på, på Åhléns i Bollnäs, en riktigt ceriserosa historia, och tycker att det var ju synd att det var en sådan hemsk färg, när det var så tjock härlig kvalitet! Så hittade jag prislappen. Och betalade. För 79 riksdaler kan jag vara lite ceriserosa här hemma på morgnarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0