Helgen

Igår var det faktiskt en riktigt skön dag, vädermässigt. Soligt, ca -5 och nästan ingen vind. Inget fel på den i övrigt heller, men för tredje gången den här vintern trotsade vi vår höjdrädsla och klättrade upp på stegar och skottade snö från garagetaket. Snöstormen i torsdags hade lagt av rejält, framför allt på läsidan av taket, som det brukar vara. Gissar att det låg sådär 70 cm där. Nu är det dock mindre, men då har man å andra sidan lite sviter i armar och rygg efter att försöka komma åt så mycket som möjligt från stegen.

Självklart betittades uttagningen till Melodifestivalen. Gillade Brolles låt, medryckande och svängig, skulle gärna dansa till den på något lämpligt ställe. Sanna Nielssens låt var väl OK, självklart gick hon ju vidare.  I övrig blev jag absolut charmad av The Moniker. En härligt glad, smågalen låt och tillika kille. Låten var lite tysk gladpop men flankerad av 60-tals hippiekänsla. Svårt också att inte bli imponerad över Loreens låt, och framför allt hennes röst.


The Moniker får åka till andra chansen i Sundsvall

Idag tog vi tag i ett dåligt samvete. Innertaket i garaget. Garaget ser, och är, ganska klart på utsidan, men absolut inte på insidan.

I höstas började vi skruva upp gipsplattor i taket, men sedan tog uppbyggnaden av mitt arbetsrum all tid, ända fram till nu under januari när det blev klart.

Men idag blev det en stund därute. Man orkar inte så långa pass, det är jobbigt att stå och skruva över huvudet, dessutom blir det kallt. Men det som är på plats, ÄR på plats! Vi lovade oss själva att nästa helg ska taket bli klart! Sen ska ju isolering in i väggarna, spånskivor upp och så ska skiten målas också! När det är klart kan vi börja inreda med hyllor, bänkar och flytta ut saker dit! Det är ju liksom ett måste, eftersom vi ska börja riva hallen i vår och då behöver flytta ut massa grejor dit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0