Snöeländeseländeselände!!!!!!!!!

Ja, det är bara att konstatera att det i högsta grad fortfarande är full vinter! -16 och snöfall hela dan i dag också.

Det snöade ju hela dan igår också, men inte kom det någon plogbil inte. I morse hade de dragit ett varv på vägen nedanför oss, men inte småvägarna, som vår. Så när jag skulle iväg var det bara att ta sats, det är ju lättare när man ska utför, som tur är. Men jag kände ju hur jag seglade ovanpå snön, underredet tog i ordentligt.

Fram till i eftermiddag gissar jag på att det kommit närmare 4 dm ny, kall fluffig snö. Gissningsvis ligger det genomsnittliga snödjupet nu på 1,30. Vår helglasade altandörr har ca 1 meter snö tryckt mot sig, och då vet vi ju att det är ca 50 cm ner till marken utanför den....

Stackars Bertan var tvungen att dra fram snöslungan och gå upp- och nerför vår väg idag för att jag skulle kunna ta mig upp när jag kom hem, plogbilen fortsatte att lysa med sin frånvaro, nämligen.

Normalt sett hade det inte varit något problem för honom, men idag har han varit och blivit opererad i käken igen. En gammal tandrot som blivit kvar rester av och som orsakat inflammation och varbildning. Så nu har de skurit upp tandköttet, borrat bort käkben och skrapat detsamma för att få bort allt. Vi kan väl säga att han har ONT!

Kommentarer
Postat av: syster

Men stackars Bertan. Hälsa puss o kram.

2011-02-17 @ 22:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0