Köksritande

Har under den senaste veckan, vid tillfälle och möjlighet, ägnat mig åt att rita kök. Köket här hemma som vi sedan två år trivs i, ritade jag också. Både då och nu med hjälp av IKEA:s ritningsprogram. Väldigt skitkul! Vet inte vad det är som är så roligt i det hela, skapandet eller problemlösandet, eller en kombo. Roligt är det!

Köket som har ritats nu i fyra varianter är Vickies kök. Hon har en liten etta med kokvrå, får man väl kalla det. Ett kök på 2,40 x 1,50 meter. I nuläget är det i 60-talsskick - max. Omålat på insidan av alla skåp, ett minimalt kylskåp med ett ännu minimalare frysfack i. Inte en låda för bestick och dylikt i sikte, ej heller någon arbetsyta. En utmaning att få till, med andra ord! Är ganska nöjd med de varianter som ändå går att få till på så liten yta:Här en fristånde "vanlig" spis till höger.I den här varianten är det en 2-plattors häll i i mitten av bänken till höger.
Här är det ett hörnskåp både på vägg och golv till vänster som är lite svårt att se i den här vinkeln och så står kyl/frys intill. Hällen i det fristående skåpet till höger. Även här häll i skåpet till höger.

I morgon ska den unga damen till Ikea för att begrunda och helst välja variant på kök, titta på skåpen, välja färg på luckor och bänkskiva. Inte alldeles lätt när man aldrig förr funderat i sådana banor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0