Kanonhelg i sikte!

Ja, så är det äntligen dags! Dags för att svänga de lurviga! Vi började ju planerandet för detta redan före jul och hade ju då tänkt att ge oss ut på nåt sånt i samband med besök hos barnen i huvudstaden. Tyvärr satte ju väder och dåligt dansutbud P för det.

Men nu så! I morgon förmiddag sätter vi oss i bilen och åker ner. Lämnar sen bilen hos Kim och Markus och boardar Östersjöns (enligt dom själva) partyställe nummer 1. Hoppas och tror att bandet låter oss slippa dansbandsmusik och i stället ger oss tunggung och rökiga rockare. Kan stå ut med en och annan schlager och även tryckare, bara jag slipper smörig dansbandsdito! 

I tisdags när jag skulle ner till Gävle och Sandviken vaknade jag med tydliga och klara förkylningssymptom. Inhandlade därför C-vitamin som jag hällt i mig under veckan, och peppar peppar, så känns det ganska OK nu. Vill ju väldigt gärna må tillräckligt OK för att klara av denna dansterapi-tripp!

Roligt ska det också bli att få träffa lilla Fröken Kim på lördag. Sötnosen har erbjudit sig att hämta oss vid båten och sedan laga mat åt oss! Kan det bli bättre? Pärlan!

På hemvägen på söndag ska vi hälsa på Dennis och Heli (och bebismagen) och se deras nya lägenhet. 

Vi har en kanonhelg framför oss!!!!!!!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0