Up's and down's....

Vi fick nog klart för oss under gårdagen varför vårt vatten tagit slut; det visade sig att grannen hade glömt en kran öppen när han trott sig stängt av sitt vatten. Våra brunnar ligger nära varandra och när hans brunn blev tom, tog den vatten från vår och tömde även den. Bra att få veta att det inte är något läckage i nån skarv i den nergrävda ledningen - hade varit värsta mardrömmen!

Nu är vi hemma igen, men innan avfärd var vi hos svärmor för en fika och säga hejdå. Det blev en kalldusch. Ju äldre hon blir, ju lynnigare och mer skrupelfri blir hon. Den här gången gjorde hon VÄLDIGT klart för mig att det inte ALLS var bra att jag inte bakade bullar och kakor! För vad hade vi då att bjuda på om nån kom och hälsade på? Och hur i hela friden kan man dricka kaffe utan att ha sådant till? Och Bert-Åke som hon ju absolut visste gillade sådant?

Och det är just där skon klämmer. Hon är övertygad om att han suktar efter bullar och kakor och förnekas sådant av mig. Att han av egen fri vilja skulle kunna välja bort sådant kan hon helt enkelt inte tro. Det måste vara någon som missunnar honom. Jag.

Livet är härligt!

Min övertygelse är att jag i morgon får en betydligt roligare dag! Då ska jag med hjälp av SAS ner till Göteborg för att hälsa på en av mina nya uppdragsgivare! Har bara pratat med dem på telefon och via mail hittills, men tyckt om det jag hört. De har även varit generösa med uppgifter på befintliga kunder, vilket inte är helt vanligt! Det ska bli riktigt spännande och roligt!

Har ju faktiskt fått ytterligare en ny, blev klart i förra veckan. Kvalitetschoklad från Schweitz och Belgien. Smaka på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0