Flygande fläng

Fyra flygresor på en dag har det blivit idag. Sundsvall-Sthlm, Sthlm-Göteborg, Göteborg-Sthlm, Sthlm-Sundsvall. Fyra timmar ombord på flygplan, fyra hos min uppdragsgivare och nästan två i bilen, därtill ett antal i väntan på flygplatserna...

Åkte hemifrån kvart i åtta i morse och var tillbaka här hemma 23.25. Lång dags färd mot natt! Självklart blev den sista delen Sth-S-vall försenad.... och landade till ett ymnigt snöfall. Ett sådant där som det inte går att ha helljuset på när man kör, för då blir det en vit flimrande vägg, men det går inte att ha halvljus heller för då ser man bara ett par meter framför sig. Men det gick bra.

Dock kylslaget här hemma, vi kunde ju inte elda i morse när vi skulle iväg båda två, så under dagen hade det sjunkit rejält här hemma, trots att vi ökade elementen innan vi åkte. 16,8 grader i köket, 16 i sovrummet. Tror jag lånar Bertans duntäcke i natt, han ligger ju i ett varmt och skönt hotellrum nånstans i Stockholmstrakten! I morgon blir det till att elda ordentligt i båda eldstäderna!

Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0