Pride o annat


Nu börjar livet så sakta återgå till vardan, fast det tar emot. Speciellt sådana här underbara dagar! Igår försökte jag boka för nästa vecka, men folk var på semester osv, så det blev ingenting. 

Bertan var bara ute en sväng på förmiddan så när han kom hem packade vi en påse med vatten och extra bikini och åkte och badade. Underbart! Vi har en liten sjö några kilometer härifrån med jättefin sandbotten och långgrunt, perfekt för barnfamiljer. Funkar ju även för oss utan småbarn... 25 grader i vattnet är inte fel!

Idag gav jag mig på telefonen igen och har nu till största delen klart för en Norrbottenssväng nästa vecka. Vi åker upp till stugan i morgon och sen åker jag norröver därifrån på måndag morgon. Det ska bli VÄLDIGT roligt att få umgås med min Blue Bird ett rejält antal mil och riktig lära känna honom! 

Apropå roligt så ångrar jag att vi aldrig under våra år i Stockholm var på Stockholm Pride. Men det är ju alltid så, att sånt som finns nära är liksom inte lika intressant som sådant som är mer onåbart. Sen verkar det också som Pride har utvecklats en hel del sedan vi flyttade. Skulle vara roligt att se den nån gång!

Tror att den festivalen har bidragit oerhört mycket till att homosexualitet idag är betydligt mer accepterat än det var för bara tio år sedan. Den har hjälpt till att visa att de är många, finns i alla yrken och samhällsklasser och att de har lika stor anledning att vara stolta över sig själva som några av oss straighta har.

Tyvärr finns ju fortfarande många som tycker att det är äckligt och mot naturen. Grejen är ju bara att det ÄR naturligt! Det är vanligt förekommande i djurvärlden, så det argumentet håller inte. Min tro är att det är en naturlig variant. Svart, vit, röd, gul och/eller gay, så är vi människor. Punkt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0