Ljust och luftigt!

Hem kom vi igår kväll och jag måste säga att fastän jag älskar vår nordligare bostad, så är det himla skönt att komma hem!

Dessvärre lämnad ensam redan i dag, vi har inte setts för mycket de senaste veckorna. Förra veckan var vi på varsitt håll måndag till torsdag, den här veckan blir det varsitt håll måndag till fredag!

Har måndag och tisdag hemma den här veckan innan det är dags att åka ner till storstan på onsdag för jobb på Formex torsdag till söndag. Ska hinna förbereda inför mässan, dvs ringa lite kunder, samt en hel del annat att fixa. Frissan är en sån sak. Där har jag varit idag och fortsatt processen som påbörjades i juni, när jag klippte några decimeter av det rygglånga håret samt började ljusa upp det. Klippt så mycket blev det inte idag, men rejält mycket ljusare! Tycker att det blev riktigt bra! Eftersom det sägs att "blondes have more fun" är det ju dags att ta reda på om det stämmer, så nu sällar jag mig till blondinskaran! Bättre sent än aldrig!Idag har våra snickargubbs varit här och fått den nya dörren på plats i hallen! Det blir kanonbra, men det är tur att vi fortfarande har torkapparaturen som står och blåser massa varmluft, för dörren sitter som sagt där den ska, men väggarna runt omkring finns mer att önska om!

Som synes fattas det lite vägg in mot dörren, men det vädras bra i hallen! Det kommer så när det är klart att bli mycket ljusare i hallen också, dels med en vit dörr, som dessutom har fönster, sen kommer det ett fönster där den gamla dörren sitter.

Inte heller har vi (läs maken) skaffat vare sig lås eller handtag till denna nya dörr, så vad hjälper det att jag i min ensamhet här ute i mörka, ensliga skogen låser den andra "vanliga" dörren? Bad gubbsen spika för en bräda på utsidan av dörren, då måste det till en kofot eller skruvdragare för att komma in ändå.... inte så svårt i och för sig.... men det tar lite längre tid....

Egentligen är det mycket märkligt att maken alltid lyckas hålla sig borta när det är såna här specialgrejer i görningen!


Kommentarer
Postat av: diana

fräsch färg i håret :)

2011-09-01 @ 09:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0