Fixat och klart!

Idag har jag bokat inför nästa veckas resa upp till Västerbotten. Kan återigen bara konstatera att Väster- och Norrbottensfolk är SÅ mycket mindre svårflirtade (för att uttrycka det diplomatiskt) än vad Västernorrlänningar och Gävleborgare är. Helt klart är det så att ju närmare Stockholm man kommer, ju mer höjs nästippen!

Eller så är det så enkelt att däruppe är det färre resande säljare som vill komma på besök och/eller man inser att det är förknippat med en rejäl kostnad att ta sig dit, och tar sig tid med besöket. ELLER så är det faktiskt så att nästippen är mer i horisontalläge. Konstateras kan ju också att när man väl är där, så är de fasiken så mycket trevligare att ha att göra med också!!!

Hur som helst känns det väldigt skönt att ha veckan fixad! Såklart avslutas den sen i stugan över helgen. Då hoppas vi på att få en sån där härlig skön sistasommardagarnahelg!

Bara för att jag vågar uttrycka önskningen i ord kommer det att bli en riktig skithelg vädermässigt! Ja, jag är emellanåt skrockfull....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0