Äntligen hemma!

Det tog emot så det skrek om det att lämna stugan i går, även fast jag visste att jag skulle hem och träffa min älskling som jag inte sett sen i söndags.

När jag väl kom hem kändes det ändå oerhört skönt, skönt att komma hem! Hem till större ytor, till ett större lugn.

Dessutom har våra snickargubbs varit här i veckan och gjutit nya plintar i hallen och lagt bärlinor och trossbotten och provisoriska golvspånplattor. Nu är golvet uppe på normal nivå vilket gjort att vi tagit luftsteg flera gånger! Man vänjer ju sig faktiskt ganska fort, i det här fallet vid att golvet är ett par decimeter under normal nivå, så nu när det helt plötsligt är höjt igen, hänger hjärnan inte riktig med utan den säger fortfarande "ta ett stort kliv"!

Det känns oerhört skönt att halluppbyggnaden har påbörjats så att nolläget har brutits! Vi har ett par veckor kvar med torkapparaturen innan kök och tvättstuga också ska börja återställas, men den värsta tiden är nu avklarad.

Att dagen har bjudit på ljummet väder och sol har ju inte gjort tillvaron tråkigare. Har ersatt några uteväxter som gjort sitt under semestern med nytt och i allmänhet mått bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0