Ljusbrist

I kväll kom kära maken upp hit till stugan också, väldigt, väldigt skönt och trevligt! Det är alltid härligt att vara här, men självklart så mycket bättre när vi är båda. Så är det ju hemma också förstås, så förmodligen är det väl helt enkelt så att vi gärna är tillsammans!

Var tveksamma om det skulle funka, men om bara några minuter blir det bastning i strandbastun. Det går fortfarande att få upp tillräcklig värme där nere. Det som inte hänger med är ljuset. Vart tog det vägen? För bara några veckor sedan var det fortfarande ljust vid den här tiden, men nu är det becksvart.... hösten är i antågande...

Men än mer känns det som en förlängning av sommaren att fortfarande kunna sitta där nere, även om vi inte blir bländade av solens glitter i vattnet utanför. Vi hade tänkt bada, men det kan vara förenat med viss fara när man inte ser var man sätter fötterna när man ska ner i vattnet. Vi får se! Man kan ju alltid lägga sig på mage i gräset och försiktigt åla sig ner i vattnet, alternativt sätta sig på rumpan och kana ner..... :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0