Höstsommar

Förra veckan eller nåt hörde jag en intervju på radion med en same som berättade att de räknar inte fyra, som vi, utan åtta årstider. Den här veckan har vi definitivt haft två av dem. Enligt dem kommer efter sommar höstsommar. Det är det vi haft i helgen.

Som alltid är det härligt att vara här, men lite lurade känner vi oss ändå denna helg. Prognoserna har varje dag lovat att dimman/diset skulle lätta frampå dan, men så har det inte blivit.

Igår såg vi några himlarevor mellan molnen vid 17-tiden, sen sänkte sig dimmorna igen. Idag har vädret varit likadant, molnen och diset har hängt i knähöjd hela dan. Vid 17.30 klarnade himmelen på bara några minuter och blev molnfri. Vi fick nöjet att dricka kaffet i solen på altanen, that was it!

Så här hade jag det både tisdag och onsdag kväll när jag var här själv! En ljuv smak av sommar!I skrivande stund håller dimman på att lägga sig i takt med mörkret igen. Alldeles strax är det dags att gå ner i bastun igen. Det är ändå oerhört nice att det är såpass varmt (har varit ca 18 alla dagar) så det går att använda strandbastun. Även i kväll kommer vi att ställa ut en lykta på bryggan, och gå ut och plaska runt. Så jävla skönt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0