Vårunderverk på gång!!!!

En riktig segdag har jag haft idag, åtminstone på förmiddagen. Hör ju till den sorten som inte presterar så mycket på förmiddagarna om jag inte är tvungen, och idag var jag inte tvungen.....

Alltså segar man runt, petar lite här och petar lite där, men får inget ordentligt gjort.

Förrän klockan börjar närma sig tolv, då börjar livsandarna vakna.

Travade om lite ved, bar in ved, tog en halvtimmaspromenad (och pratade med Vickie i telefon 90% av tiden, en bedrift bara det...!).

Sen lite lunch. Därefter gav jag mig på kofoten och rev både lite tak och vägg - skönt att få lite utlopp för energin.....?

Det tråkiga är att sedan behöver det dammsugas. River man tak och väggar som har suttit i en förfärlig massa år, så händer det saker i luften! Det är skräp, damm, råttskit, spindelväv, förtorkad mossa och allt annat du inte vill vet vad det egentligen är, som flyger i luften. Som sagt; in i byggdammsskiten igen! Det tar många timmar innan allt lagt sig, och när det gjort det har man hunnit påbörja nästa rivningssväng igen och rivit upp både nytt och gammalt!!!

Sen blev det lite krattning utomhus. Kan kanske vara lite för tidigt än, men tog lite där marken torkat upp och det låg lager på lager med överst torkade, underst blöta lönnlöv.

Upptäckte att fler vårlökar är på gång! Supernice!
Det här är den vackraste vårlöken jag vet; Scilla! Krokusen är ju fin och finns i både gult och lila. Men jag är ju en älskare av blått och den här har så underbart vacker färg! Hade jag känt till den här skönheten när min vårdotter föddes hade hon nog fått heta just Scilla!

Men den kunskapen hade jag inte när hon föddes, för 27 år sedan igår, så därför blev det Vickie i stället. Ett namn som jag tycker passar henne VÄLDIGT bra!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0