1:a april

Ja, så är det 1:a april. Första vårmånaden och den stora "lurardan". Vår lokala tidning gick ut med att nu skulle det krävas hjälm för alla fotgängare, samt att man skulle kunna bli haffad för "fotgängarfylla". Det hela var lite för grovt.

Och så blev man ju helt plötsligt ett år äldre....känns onödigt. Har inte riktigt förlikat mig med det där att man fortfarande känner sig, och i många stycken fungerar som för 30 år sedan, men omvärlden tar för givet, och utgår från, att man är den tant som man ser ut att vara. I deras ögon. Själv ser man inte förändringarna på samma sätt. Man ser ju sig själv i spegeln varje dag och tycker att det är samma människa man ser. Och det är det ju....

Nåväl....

Fick redan i går eftermiddag ett fång röda rosor av min älskling, samt ett presentkort hos tandläkaren.... visst låter det romantiskt?

Men han är så fin, han lyssnar till min minsta vink. Har försökt mig på tandblekning utan att lyckas och yppade att det vore något jag skulle uppskatta att få göra professionellt. Och naturligtvis springer han dit och fixar det! Trots att han redan hade köpt present...så i morse fick jag även ett par örhängen! ÄLSKLING!

Dagens down var telefonsamtalet från modern. Inleddes med "gratulerar, mår ni bra?" Efter jakande svar fick jag i en halvtimma lyssna på detaljerade utläggningar om kommande vistelser på rehabiliteringsanläggningar och vilka remissturer för sådant kräver, återbesök efter starroperationer och remissturer, utprovande av stödskenor och remissturer samt kompletterande sjukgymnastik för detta, pollenbesvär när man glömt medicin, hur man lyckats ändra tider för ovanstående behandlingar på ett fantastiskt sätt, tandläkarbesök som också ska matchas ihop med detta osv, osv. Det är som det vart..........

Varför blir en del äldre så oerhört egocentrerade och elaka, medan andra blir kloka och eftertänksamma?

Tror jag vet svaret och jag tror att vi får dras med fler och fler av den senare sorten. 

Barn, ta mig till ättestupan när jag blir för djävlig!!!!!!!!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0