Underbara vår!

Må vara att jag låter tjatig, men jag njuter så alldeles in i vansinnigt av dessa underbara dagar! De är en lisa både för kroppen och själen efter denna hårda vinter. Känns som lite plåster på såren att få detta väder så tidigt. Det är ju faktiskt inte riktigt det normala här uppe. Men jag njuuuter!

Eftersom det är lågsäsong för mig har jag varit hemma även idag, ägnat mig åt skrivbordsjobb tills jag inte kunde motstå att gå ut och sätta mig på trappan och vända näsan mot solen en halvtimma. Efter bara en liten stund kunde jag konstatera att trots att jag redan tagit av jackan så blev det rent svettigt i solen!

I går kunde jag inte låta bli att påska till det lite och när jag var och handlade i dag kunde jag inte låta bli att köpa några penséer, även om det är lite tidigt.

Som synes ligger snön fortfarande ganska djup, det är på tidigare plogade områden den nu är borta, men det är gott så! Det sjunker ihop även i övrigt, men i går när jag skulle hämta björkris gick snön knähögt, så jag fick vända om - hann ändå få hela stövlarna fulla med vattensjuk snö!

Härligt med sol och värme; premiär för
gå ute i bara t-shirt
använda nya vårjackan när jag var och handlade
använda AC i bilen
uteplantering

Men det är ju ändå april, så på eftermiddagen svartnade himlen à la åskmoln och efter ca 20 minuter tjöt vinden runt husknutarna. Sen kom spöregnet som höll i sig kanske 20 minuter. Sen kom solen och molnfri himmel tillbaka och VI FICK GRILLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0