Underbar påskafton!

Efter mycket funderande kom vi fram till att det måste varit 2003 som vi hade en helt sanslös påskhelg här uppe i stugan, med 23 grader varmt, snö som smälte så att det syntes med blotta ögat och bikiniläge på altanen.

Det där var en påskhelg och underbar upplevelse som man inte trodde sig få uppleva igen. Det är möjligt att man inte får, men dagen idag har inte varit långt efter. Vi har inte haft 23 grader, men väl 20 och strax därunder. Strålande solsken, i princip vindstilla.

Det har varit bikini på och solning på altanen. Men man är ju lite äldre och (lite) klokare, så det blev ingen pressning. Ändå känns att det hettar i ansiktet och på armarna. Det blev ju i och för sig nån stund i går också...
 
Snöytorna har krympt å det vildaste och vi har krattat de fria ytorna, vilket känns i armarna. Och solen som sagt, på armarna... men det är så underbart härligt med sådana här bonusdagar! Det här vädret är inget konstigt eller ovanligt om man befinner sig i landets södra delar, men HÄR, hyfsat långt uppe i norr är det minst sagt ovanligt!

Eftersom vi firar påsk ensamma har vi inte slagit på stort vad gäller mat. Vi har införskaffat det vi tycker är godast;Tre sorters goda sillar, varmrökt lax, ägg, avokados, skagenröra, öl och snaps. Ja, så ville Bertan ha lite potatis också, så det fick han ju. En bit ost efteråt fulländade!

Det bästa av allt var att få sitta på altanen i shorts och linne och äta, med kepsen djupt neddragen för att skugga näsan!

Nu; en härlig bastu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0